Bezoek de Fietsstad en de regio!

Bezoek

Maak Amsterdam Bike City mee van dichtbij, zowel fysiek als digitaal. Ga nu al op pad met de speciaal ontwikkelde Doe-het-zelf-fietsroutes, kom langs bij een digitale Meetup, of neem contact op voor een bezoek!

Doe-het-zelf fietsroutes

Hoe kun je Fietsstad Amsterdam en de regio beter leren kennen dan op de fiets? Met onze Doe-het-zelf fietsroutes ontdek je interessante, mooie en uitdagende fietsvoorzieningen in de stad en de regio.

Meetups

In onze Meetups bespreken we relevante thema’s rondom de fiets. De Meetups zijn voor iedereen die zich betrokken voelt bij de fiets als slim en gezond vervoermiddel. We stemmen de avonden af op jouw wensen, zodat er tijdens de avonden volop ruimte is voor informatie, vragen en discussie. Zolang de pandemie er is organiseren we regelmatig een digitale thema-avond. Deelnemen is gratis!

Bekijk onze aankomende evenementen, waaronder onze Meetups, om je aan te melden.

Bezoek na de pandemie

Wil je Amsterdam Bike City graag bezoeken na de pandemie?

Laat ons weten welke wensen je hebt en neem contact met ons op.

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen privégegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.