Bezoek de Fietsstad en de regio!

Bezoek

Ook tijdens de Corona-pandemie kun je Amsterdam Bike City van dichtbij meemaken, zowel fysiek als digitaal. Ga nu al op pad met de speciaal ontwikkelde Doe-het-zelf-fietsroutes, kom langs bij een digitale Meet Up, of neem contact op voor een bezoek na de pandemie!

Doe-het-zelf fietsroutes

Hoe kun je Fietsstad Amsterdam en de regio beter leren kennen dan op de fiets? Met onze Doe-het-zelf fietsroutes ontdek je interessante, mooie en uitdagende fietsvoorzieningen in de stad en de regio.

Fietsstad Meet Up

In onze Fietsstad Meet Up bespreken we relevante thema’s rondom de fiets. De Meet Ups zijn voor iedereen die zich betrokken voelt bij de fiets als slim en gezond vervoermiddel. We stemmen de avonden af op jouw wensen, zodat er tijdens de avonden volop ruimte is voor informatie, vragen en discussie. Zolang de pandemie er is organiseren we regelmatig een digitale thema-avond. Deelnemen is gratis!

De volgende drie thema-avonden staan al gepland! Aanmelden? Wensen doorgeven? Klik hier voor meer informatie.

Bezoek na de pandemie

Wil je Amsterdam Bike City graag bezoeken na de pandemie?

Laat ons weten welke wensen je hebt en neem contact met ons op.

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen privégegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.