Velo City 2023: Leipzig

Welkom bij Velo-city 2023 in Leipzig: de kosmopolitische, bruisende en inspirerende stad in het hart van Duitsland

Velo-city, de wereldtop voor fietsen, is waar juristen, besluitvormers, beleidsmakers, onderzoekers en marktleiders elkaar ontmoeten om de toekomst van fietsen vorm te geven. Als het jaarlijkse toonaangevende evenement van de Europese Fietsersfederatie speelt Velo-city een waardevolle rol in het promoten van fietsen als een duurzaam en gezond vervoermiddel voor iedereen. Als geen ander evenement biedt deze conferentie een platform voor kennisuitwisseling en beleidsoverdracht. Bovendien toont de conferentie de nieuwste innovaties voor een betere fietservaring in steden en daarbuiten!

Het platform richt zich op het groeiende aantal van meer dan 1400 Velo-burgers uit meer dan 60 landen die betrokken zijn bij het beleid, de promotie en het aanbieden van fietsen, actieve mobiliteit en duurzame stedelijke ontwikkeling.

Van 9-12 mei leiden wij deze transitie (#LeadingTheTransition) in Leipzig.

Ga met ons mee voor een onvergetelijke conferentie-ervaring.

Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over het congres 2023 in Leipzig.

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen privégegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.