Velo-city 2022 - Ljubljana

Velo-city 2022 in Ljubljana

Velo-city, de wereldtop voor fietsen, is waar professionals, bestuurders, steden, besluitvormers, onderzoekers en industrieleiders elkaar ontmoeten om de toekomst van fietsen vorm te geven.
Als jaarlijks evenement van de European Cyclists' Federation speelt Velo-city een belangrijke rol bij het promoten van fietsen als een duurzaam en gezond vervoermiddel voor iedereen. Als geen ander evenement biedt deze conferentie een podium voor kennisuitwisseling en beleidsoverdracht. Een groeiende aantal van meer dan 1400 Velo-burgers uit meer dan 60 landen - die betrokken zijn bij beleid, promotie en voorzieningen voor fietsen, actieve mobiliteit en duurzame stedelijke ontwikkeling - zal aanwezig zijn bij het congres. De congrestentoonstelling toont de nieuwste innovaties voor een betere fietservaring in steden en daarbuiten!

Al meer dan 40 jaar werkt Amsterdam eraan om fietsen voor iedereen veilig, gemakkelijk en plezierig te maken. Tijdens het evenement in Ljubljana, Sloveni├ź, zullen we aanwezig zijn om onze geleerde lessen en onze uitdagingen om een fietsvriendelijke stad te worden, te delen. Ook informeren we de aanwezigen over ons platform Amsterdam Bike City.

Bekijk hier de introductievideo over Velo-city 2022.

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen priv├ęgegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.