27
Aug

Studie Excursie: Trends en innovatie in de fietsinfrastructuur van Amsterdam

Urban Cycling Institute nodigt je uit om deel te nemen aan hun studie excursie!

Op hun studie excursie laat Urban Cycling Institute je zien hoe een van 's werelds toonaangevende fietssteden fietsen en mobiliteit benadert: door middel van experimenten, gebruikersgericht ontwerpen en een focus op de fietservaring. Daarna geeft Urban Cycling Institute je middelen en mogelijkheden om te blijven leren om te werken aan transformatie in je stad.

Deze twee uur durende excursie brengt je naar belangrijke innovatielocaties in het centrum van Amsterdam, beginnend op de Nieuwmarkt in het stadscentrum en eindigend bij het Rijksmuseum. Urban Cycling Institute zal stops samenstellen op geselecteerde locaties die representatief zijn voor bredere trends die plaatsvinden in de stad: "We bespreken veranderende richtingen van hoe de stad kijkt naar fietsers en de straat, we laten u beste praktijken zien en, belangrijker nog - we beloven je vooroordelen over hoe je een fietsstad moet plannen te prikkelen en uit te dagen. Uiteindelijk bieden we verschillende mogelijkheden om met ons te blijven samenwerken en leren." Bezoek hun website voor alle informatie en om je aan te melden!

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen privégegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.