21
Jun

Nationaal Fietscongres 2023

21 - 22 juni 2023

Het Nationaal Fietscongres is er om te leren, te ontmoeten, oplossingen en vraagstukken te bespreken maar vooral elkaar te inspireren. Al sinds 2012 komen fietsprofessionals uit Nederland en België samen om in een goede mix van kennis, netwerken en ontspanning de laatste actuele vraagstukken van vandaag en morgen rondom het thema fiets te bespreken. Het thema van het Nationaal Fietscongres 2023 is 'Natuurlijk Innovatief'.

Dit jaar is Gemeente Rheden de gastheer van het Nationaal Fietscongres. We ontmoeten elkaar op 21 en 22 juni 2023 in Ellecom.

Lees hier meer over het programma van het nationale fietscongres.

Dien je sessievoorstel in!

Ook dit jaar nodigen we je uit een sessievoorstel in te dienen voor het Nationaal Fietscongres dat op 22 juni 2023 plaatsvindt. Deel je kennis, inspireer anderen met nieuwe onderzoeken, inzichten, projecten, resultaten en ideeën die fiets verder brengen. Je sessie-onderwerp moet vallen binnen de themalijnen die passen bij het overkoepelende thema Natuurlijk innovatief. Denk aan een sessie over ‘Natuurwaarden versus recreatiewaarden; hoe maak je de keuze?’ of ‘Samenwerken met verschillende landeigenaren – een vak apart’. 
Suggesties voor creatieve werkvormen zoals een wereldcafé, filosofisch gesprek, panelgesprek of andere ideeën worden eerder gehonoreerd. Zo wordt het programma van het Nationaal Fietscongres nog gevarieerder. Inzenden kan tot en met 20 maart 2023!

Nationaal Fietscongres 2023

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen privégegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.