06
Dec

Kenniscafé CROW Fietsberaad

Kenniscafé - Fietsstimulering

Dinsdag 6 december organiseert Tour de Force samen met CROW een digitaal kenniscafé fietsstimulering. We gaan het niet hebben over fietspaden, stallingen of andere ‘harde’ aspecten die cruciaal zijn voor het stimuleren van fietsen. Nee, we gaan het hebben over de ‘zachte’ kant.

DETAILS

Samen met STBY en de Designpolitie heeft Tour de Force de Kennisbrochure fietsstimulering gemaakt. Deze brochure laat stapsgewijs zien welke elementen belangrijk zijn bij het voorbereiden en uitvoeren van een fietsstimuleringsproject. Tijdens het kenniscafé presenteren we de brochure en lichten toe hoe je hem kunt gebruiken om je eigen fietsstimuleringsbeleid te maken. Dat laatste doen we aan de hand van twee voorbeelden uit de praktijk.

PROGRAMMA
10.00 – 10.10 Welkom en toelichting op het doel van de bijeenkomst en het programma - Roel Lenoir (Ploegleider Fietsstimulering, Tour de Force)
10.10 – 10.40 De Kennisbrochure Fietsstimulering, presentatie en toelichting – Geke van Dijk (Strategy Director, STBY)
10.40 – 11.00 Fietsen naar voetbal, lessen van een pilot bij drie voetbalclubs in Amsterdam – Renske Wories (Projectleider Fietsstimulering, Gemeente Amsterdam)
11.00 – 11.20 Fietsen naar het werk, zetten we de juiste interventies in? – Roel Lenoir)
11.20 – 11.30 Afronding en ruimte voor vragen / suggesties – Roel Lenoir

Aanmelden kan via deze link.

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen privégegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.