13
Jan

Het eerste Fietsinnovatielab!

Heb jij dé oplossing voor een veilig fietspad?

In Nederland fietsen we veel en graag. Zó veel dat de fietspaden niet altijd veilig zijn door drukte en de grote variatie in fietsen. Om dit probleem op te lossen is het Amsterdam Bike City (ABC) Innovatielab op zoek naar slimme koppen die een oplossing bedenken voor dit probleem.

Het beste idee is relevant, innovatief en uitvoerbaar. De tien beste ideeën mogen een presentatie geven aan een toonaangevende jury. De winnaar ontvangt een prijs van tweeduizend euro en krijgt de kans om het idee verder te ontwikkelen met een budget van maximaal €45.000. Alle ideeën zijn welkom, van groot tot klein. Als het maar bijdraagt aan een betere verkeersveiligheid voor de verschillende fietsers op het fietspad. Klik hier voor meer informatie.

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen privégegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.