15
Sep

Fietsen opnemen in stedenbouw en beleid

Fietsstad Meet Up 15 september

Fietssteden worden niet van de ene op de andere dag gebouwd. Om steden fietsvriendelijk te maken, moet fietsen worden opgenomen in het planningsproces van steden. Hoe werkt dit in Amsterdam en in andere steden?

Tijdens onze volgende Fietsstad Meet Up gaan wij ons samen met fietsexperts uit Amsterdam, Kopenhagen en Helsinki hierin verdiepen. Het uitwisselen van best practices, essenti├źle elementen, successen en uitdagingen voor een goede fietsplanning.

Met deskundige sprekers:

Deelname aan een Fietsstad Meet Up is gratis! Suggesties voor onderwerpen en concrete vragen zijn welkom. Meld je hier aan voor een Fietsstad Meet Up. Komen de aangegeven dagen of tijden niet goed uit? Geef het aan in het aanmeldformulier, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Meer informatie vind je hier!

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen priv├ęgegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.