Fietsinnovatielab: Laatste kans!

Laatste kans! Stuur je idee uiterlijk donderdag 24 februari om deel te nemen aan het ABC Fietsinnovatielab!

Heb jij dé oplossing voor een veilig fietspad?

In Nederland fietsen we veel en graag. Zóveel dat fietspaden niet altijd veilig zijn door de grote variatie in fietsers, zoals mensen op bakfietsen en e-bikes, racefietsers en fietsbezorgers. Om dit op te lossen is het Amsterdam Bike City (ABC) Innovatielab op zoek naar dé oplossing voor de verschillende snelheden op het fietspad. De tien beste inzenders mogen hun oplossing presenteren aan een toonaangevende jury.

Heb jij het allerbeste idee om de veiligheid op fietspaden te verbeteren? Dan win je € 2.000 en maak je kans op € 45.000 om je idee ook daadwerkelijk uit te voeren. Pak die kans! Bekijk het filmpje voor een impressie van fietsers in Amsterdam! - met Gemeente Amsterdam en Vervoerregio Amsterdam #innovation #bicycle #fiets #innovatie

Bekijk hier alle informatie.

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen privégegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.