Fiets digitaal mee met Vélo Mondial!

Als een geweldig alternatief voor het niet kunnen bezoeken van Amsterdam maakt Velo Mondial tientallen video's vanuit het perspectief van een goed geïnformeerde fietser.

Citaat van een gerenommeerd fiets planningsexpert: "Dit is een geweldige hulpbron. Zo dichtbij als je kunt komen om daar te zijn en te zien hoe geweldig de infrastructuur is".

Deze 360-gradenvideo's plaatsen je op mijn fiets en laten je in elke gewenste richting kijken. Dichtbij, vergroot, kijk links, kijk rechts, kijk achter je!

Elke video toont verschillende invalshoeken van Fietsstad Amsterdam.

De serie is bedoeld voor fietsbeleidsmakers, planners, adviseurs, belangenbehartigers en iedereen die geïnteresseerd is in fietsbeleid en is ontwikkeld in het kader van CiViTAS Handshake.

Handshake helpt alle soorten steden om leefbare plekken te worden, waardoor de omstandigheden voor fietsen als alledaags vervoermiddel worden verbeterd, net als Amsterdam Bike City, het platform waarop u zich nu bevindt.

Vind hier alle video's!

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen privégegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.