Amsterdam Bike City gelanceerd in Pakhuis De Zwijger

Woensdag 7 april was het zover: ons fietsplatform Amsterdam Bike City ging live!

Dit gebeurde in een speciale uitzending over fietsen in de stad in de serie 'Ruimte! Ruimte! Ruimte!' van Pakhuis De Zwijger. Lees hier het verslag dat partner Vervoerregio Amsterdam hierover schreef.

fietsroute_nieuwmarkt_940.jpg

Samen zijn we Amsterdam Bike City

Het opbouwen van een community en interactie zijn belangrijke doelen van Amsterdam Bike City.

Met het Amsterdam Bike City (ABC) platform kunnen professionals elkaar vinden en samen een netwerk opbouwen. Zo versterken we elkaar én ontstaan mooie nieuwe ideeën. Ook is hier ruimte voor vragen, discussies en dilemma’s. Dit doen we met onze interactieve website, bijeenkomsten en het ontvangen van (internationale) bezoekers. Met het innovatielab jagen we innovaties aan en bespreken we dilemma’s. Kortom: het ABC platform is hét kennis- en innovatieplatform en netwerk voor de fiets.

Onze community, doe mee!

Onze website is continue in ontwikkeling. Daarom zijn we benieuwd wat je van de website vindt en wat je interessant vindt om hier te lezen.

Heb je suggesties, ideeën of een vraag? Reageer hieronder of op onze LinkedIn pagina. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de ABC nieuwsbrief. Verder lanceren we voor de zomer ook de internationale versie van het platform. We houden je op de hoogte!

Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen privégegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.