Welkom bij Amsterdam Bike City!

Sluit je aan bij Amsterdam Bike City! - voor het delen van fietskennis, inzicht en ervaring

De fiets is belangrijk in Amsterdam, de regio en Nederland. Als vervoermiddel én als middel om de stad en de regio leefbaar, veilig en bereikbaar te maken. Amsterdam en de regio werken er al ruim 40 jaar aan om fietsen voor iedereen veilig, makkelijk en aangenaam te maken. Daarmee kan Amsterdam een inspirerend voorbeeld zijn voor andere steden en regio’s die fietsstad willen worden.

Via het fietsplatform Amsterdam Bike City stellen we deze unieke kennis beschikbaar. Dit doen we via deze website, met bijeenkomsten en met een fietsinnovatielab. De website verbeteren we de komende maanden continu aan de hand van suggesties en ervaringen van anderen. Daarnaast kunnen we leren van de ambities en initiatieven uit andere delen van Nederland én het buitenland. We geven dus ook anderen de mogelijkheid hun kennis te delen en vragen aan ons voor te leggen.

Met Amsterdam Bike City ontwikkelen we een platform én een community. Voor iedereen die de fiets een warm hart toedraagt, professionals, bestuurders, studenten, fiets-campaigners. Amsterdam Bike City wordt zo hét fietsplatform waar we samen kennis vermenigvuldigen en innovaties aanjagen!

Deelnemen aan onze community?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief bezoek onze LinkedIn pagina, en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Of join onze community en neem deel aan interessante discussies!

Onze website is nog niet af. We zijn benieuwd naar jullie opmerkingen en interessante onderwerpen voor nieuwe artikelen. Geef deze hier aan ons door en help mee de website te verbeteren.

Meest recente projecten

Bekijk onze projecten

Onze partners

Die dit mogelijk hebben gemaakt

Logo gemeente Amsterdam kleur
Logo Vervoerregio Amsterdam kleur
Logo Fietsersbond Amsterdam kleur
RHDHV_primary_colour_logo_png_transparent_background.png
velomondiallogo.png
decisio-without-payoff-white.svg
dezwijger.png
logodce-842a801f.png
UCI_Transp.png
Amsterdam

Klaar om Amsterdam te bezoeken? De stad van het delen van fietskennis, inzicht en ervaring!

Bezoek ons

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van anonieme cookies die worden gebruikt voor het functioneren van deze website. Er worden geen privégegevens opgeslagen, enkel bij het aanmelden voor een van onze diensten. Meer over onze privacy en cookie verklaring.